Oslo
Kokeboka
|

Spinatpasta ala mamiji

Sherveer Singh Pannu

Gamle Oslo

Type rett
Hovedrett
Porsjoner
4

Sherveer Singh Pannu sier

Dette er en rett jeg har fått servert mange ganger hos min tante. Tror hun har funnet på retten selv, men ikke godt å vite hvor hun har hentet inspirasjonen fra.


Retten gir en følelse av å være hjemme og smaker best når den blir delt med flest mulig. Har fått den servert av lillebrorn min når jeg har besøkt han, og servert den til flere venner selv.


Tenker det er en rett som flere burde få lov til å kose seg med.

For å lage dette trenger du

1 pakke Kjøttdeig

nok Spagetti

1 pakke Frossen spinat

1/2 boks Créme fresh

1-2 never Ost type norvegia

1 spiseskje Organo

1 spiseskje Oliven olje

1 teskje Muskatnøtt

1 Løk

1 bulijong

litt Pepper

litt Salt

Gjør følgende

- Stek løken i olje

- Stek kjøttdeig i samme panne

- Hell buljong løst i vann i panna

- Så spinat

- Putt oppi Musknattnøtt

- Skru av varmen og ha i:

Créme fresh

Ost

Ha i litt pastavann

salt og masse pepper


- Ikke stek blandingen for lenge for da blir den tørr og vil ikke blande seg godt med pastaen.

- Putt spinat blandingen over den kokte pastaen og bland godt sammen.


Retten er nå ferdig så da er det bare å helle over olivenolje og oregano (kan blande disse sammen først også om man vil)

Ekstra info

Lykke til

Send inn din rett
Utforsk oppskrifter